Du er her: Profil
Tilmeld nyhedsbrev

Profil

Historien bag E.B. Ceramica

E.B.Ceramica Agentur ApS blev stiftet af Ernest Kristensen og datteren Tina i 1982 men har en historik som begynder længe før da, en meget lang historie som vi her gør meget kort.

Ernest Kristensens interesse for keramiske fliser opstod allerede i 1970 da han i garagen fabrikerede det første sofabord med fliser – det såkaldte ”kakkelbord”. Et bord blev til flere, garagen blev til et større værksted, og siden til sofabordsfabrikken EB Design.

Ernest Kristensen rejste selv til Italien og Spanien, opsøgte producenter og udvalgte kakler til sofabordene. Her opstod interessen for de keramiske produkter og deres anvendelsesmuligheder for alvor. Sofabordsfabrikken blev i 1977 skiftet ud med butikken Bo Bad Miljøcenter men med lysten til at formidle dette pragtfulde produkt videre, ikke alene i Danmark men også til vore nordiske broderlande, pakkede Ernest Kristensen i 1977 bilen med keramiske fliseprøver og som pioner kørte han nordpå for at opsøge kunder. I 1982 solgte han sin andel af butikken for at fokusere alene på agenturerne og det voksende antal kunder. Det er blevet til tusindvis af km og tusindvis af m2 formidlet til en stor kundeportefølje fordelt over hele Skandinavien igennem årene.

Der er sket store forandringer på de fleste fronter igennem så mange år. Fabrikationen af de keramiske produkter har udviklet sig i takt med moderne teknologi og i dag har vi et bredt udvalg af produkter som dækker smag og behov til alle formål (ude som inde) fra privatboliger til industri og svømmehaller.

I 2009 trak Ernest Kristensen sig tilbage efter ca. 40 år med keramiske fliser og virksomheden drives nu af Tina Jelling Bæhr som med mere end 25 år i branchen er godt rustet til at videreudvikle E.B.Ceramica i takt med markedernes efterspørgsel og behov.

E.B. Ceramica i dag

E.B.Ceramica er i dag en moderne agenturvirksomhed med base Vejle og repræsenterer en bred vifte af italienske og spanske producenter af keramiske fliser samt højkvalitets naturstenspaneler fra Vietnam.
Producenter som vi har et tæt samarbejde med, som vi produktudvikler med og som tilsammen danner et relevant og velassorteret sortiment til såvel indendørs som udendørsbrug i private hjem, boligkomplekser, industri, hotel, wellness og svømmehaller.

Et højt serviceniveau er vort varemærke og kundebesøg er fortsat en af de vigtigste opgaver. Tæt kontakt, viden om og forståelse for markederne er en naturlig del af vore kompetencer og en forudsætning for at kunne leve op til vore egne høje krav om til stadighed at gøre det nemt for kunden – at gå den ”extra mile” for at få tingene til at lykkedes.